Visoki čovek

Džesika Bil tumači glavnu ulogu u francuskoj drami (The Tall Man) iz 2012. godine, reditelja Paskala Lužija. (The Tall Man, 2012)

Lokalnoj medicinskoj sestri nestaju deca i ona kreće u potragu. Ali, ubrzo otkriva da su stvari mnogo mračnije nego što je i pomišljala.

Legenda kaže da je za nestanke dece u gradiću Kold Rok kriva osoba koju znaju kao "Visokog čoveka".

Džulija je lokalna medicinska sestra, čiji je muž umro pre nekoliko godina. Kada i njoj nestanu deca, pokušava da sama krene u potragu. Ali, ubrzo otkriva da su stvari mnogo mračnije nego što je i pomišljala. Žitelji grada odbijaju da joj pomognu.

U glavnim ulogama: Džesika Bil, Džodel Ferland, Vilijam Bi Dejvis...

Režija: Paskal Luži

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво