Balkanskom ulicom: Ratko Šobota

Gost emisije Balkanskom ulicom, ove nedelje, biće Ratko Šobota, proslavljeni frizer, koji je u ispovednom intervju, koji je dao Vesni Dedić, govorio o svom dolasku u Beograd, o frizerskoj zadruzi, u kojoj je radio kao početnik, o prvom honoraru koji je zaradio i kako ga je potrošio. Govorio je i o tome koje je političare, glumce i imena, koja već čine kult i duh Balkana frizirao.

Kroz stihove svojih omiljenih pesama Tome Zdravkovića, prisećao se svih prijatelja, koji su otišli, svojih roditelja i trenutaka kada su napustali svet.

Donevši kofer pun uspomena, sa kojim je došao u Beograd Balkanskom ulicom, pokazivao je fotografije i govorio na koje momente i uspomene ga one sećaju.

Autor: Vesna Dedić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво