Fudbal - LŠ: Liverpul - Totenhem

Prvi put u finalu Lige šampiona videćemo duel dva engleska kluba.

Liverpul će imati priliku da osvoji šesti pehar Lige šampiona, a Totenhem je kao najveće iznenađenje prvi put u finalu. Novi stadion u Madridu biće poprište duela dva kluba, koji gaje napadački fudbal i dva kluba koji su bili bez mnogo šansi u polufinalnim duelima. Liverpul je bio prežaljen posle 0:3 u Barseloni, a Totenhem je 40 minuta pre kraja revanša sa Ajaksom zaostajao tri gola za holandskim timom.

Međutim u tim utakmicama videli smo pravu snagu dva engleska tima. Završnice mečeva pamtiće se i prepričavati još dugo. Za finalom još uvek žale navijači Barselone i Ajaksa. Međutim i ovoga puta Liga šampiona je pokazala zašto je najgledaniji i najatraktivniji sportski događaj na klupskom nivou.

Sada sledi finale koje se igra u subotu 1. juna od 21 čas. Favorita nema. Oba tima igraće u najboljim sastavima. Totenhemu se oporavio Kejn, a Liverpulu Salah.

Klop i Poketino će imati još jedan međusobni duel, ali za razliku od premijerligaških, pobednik iz Madrida ulazi u klupsku istoriju.

Radio-televizija Srbije će direktno prenositi ovu utakmicu. Pre utakmice u specijalnoj emisiji koja počinje u 20.05 časova, analiziraćemo put Liverpula i Totenhema do finala, čuti izjave igrača i trenera. Naravno gosti u studiju daće svoj doprinos velikom finalu.

Kao i pre deset godina, kada je sportska redakcija prvi put imala studijsku emisiju pred finale, gost će biti igrač naše zemlje svih vremena Dragan Džajić, koji je kao direktor, Crvenu zvezdu u Bariju doveo do šampionskog pehara. Jedan od naših igrača, koji je nosio dres Liverpula Milan Jovanović biće takođe u našem studiju. Biće još gostiju, koji su ostavili trag u našem i evropskom fudbalu poput Save Miloševića, Predraga Mijatovića, čije ćete prognoze čuti pre početka emisije.

Voditelj emisije je Predrag Strajnić, a iz Madrida će se javljati komentator Aleksandar Stojanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво