Oko magazin: Jirgen Klop, čovek koji od fudbala pravi hevi metal

On je čovek koji kad dođe u Beograd na rever stavlja Natalijinu Ramondu, slobodno priča o Bregzitu i ideologijama a ostalo mu je samo da u Madridu 1. juna razbije prokletstvo finala Lige šampiona.

Fudbal odavno nije bio zanimljiviji kao ovog proleća a ako bismo tražili čoveka koji bi bio simbol svega toga to je Jirgen Klop. Verovatno ima boljih trenera od ovog Nemca ali harizmatičnijeg i boljeg motivatora teško ćete naći. Uz to, on je čovek koji kad dođe u Beograd na rever stavlja Natalijinu Ramondu, on slobodno priča o Bregzitu i ideologijama a fudbal koji promoviše upoređuje sa hevi metal muzikom.

Da li je za ubice i silovatelje deca jedina adekvatna kazna doživotna robija bez mogućnosti pomilovanja? O tome se već dva dana govori i u srpskoj skupštini i u srpskoj javnosti. Sve je počelo od predloga oca ubijene Tijane Jurić - Igora. Predlog je za samo 7 dana podržalo 160 hiljada građana Srbije. U raspravi ne učestvuje deo opozicije koji bojkotuje rad parlamenta. Da li će ih ovaj predlog vratiti u Skupštinsku salu bar u danu za glasanje? Šta novo donosi Zakon i šta na sve to kaže Igor Jurić?

Urednik emisije: Gorislav Papić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво