SAT: Koliko je opasan nizak pritisak u pneumaticima

Da li ste znali da pneumatici spolja gledano mogu da izgledaju potpuno u redu, a da je u njima pritisak značajno niži i da baš to, što mnogi ne kontrolišu tako često, može presudno da utiče i na potrošnju goriva i na bezbednost?

Upravo je ekipa emisije SAT pripremila detaljan test na tu temu od merenja potrošnje sve do ispitivanja na kočenju i u krivinama. Videćete brojke do kojih su došli i kakvu razliku čini to što vozači često zaboravljaju da provere pritisak, iako je to na svakoj pumpi besplatno.

Naravno, nastavljaju i sa rešavanjem problema gledalaca kada su u pitanju kvarovi na automobilima u rubrici "Rešenje za sve probleme", a videćete i kako izgleda novi "jaguar XE".

Saznaćete dokle je stigao mladi Ninoslav Trajković iz Bečeja, koji je krenuo na put do Australije i to "jugom".

U rubrici Predstavljamo detaljno pokazuju kupru "ateka".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво