Fudbal, LE: Čelsi -Ajntraht

Posle remija u Frankfurtu veće šanse da se nađu u finalu lige Evrope imaju fudbaleri Čelsija.

U prvoj utakmici bilo je 1:1, pa je engleskom timu dovoljno da u revanšu na svom terenu ne primi ni jedan gol i da se plasira u finale. Naravno to neće biti lako izvodljivo, jer Ajntraht ove sezone igra izuzetno ofanzivno i najjači deo tima su igrači iz napada. U prvom planu su trojica reprezentativaca Srbije Luka Jović, koji je ove sezone postigao devet golova u Ligi Evrope, Filip Kostić, koji je četiri puta bio strelac, i Mijat Gaćinović sa dva postignuta gola.

Čelsi ima iskusniji tim sa Azarom, Pedrom, Davidom Liuzom i naravno da će na svom terenu pokušati da spreči još jedno evropsko iznenađenje tima iz Frankfurta. Ajntraht je ove sezone baš kao i gost igrao odlično. To potvrđuju igre protiv Intera i Benfike, kada su fudbaleri Ajntrahta zahvaljujući hrabroj i ofanzivnoj igri u gostima stizali do plasmana u sledeće kolo.

Utakmica u Londonu igra se u četvrtak u 21 čas.

Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Aleksandar Stojanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво