Kuhinja moga kraja

U poslednjoj epizodi serijala "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo Mariju Radojičić koja je zbog svoje mladosti ali i velikog iskustva u domaćinstvu koje vodi sa baka Nadom i bratom Petrom, postala miljenica svih učesnica ove sezone.

Otvorenog duha, Marija je brzo našla zajednički jezik sa novim drugaricama, možda zato što je detinjstvo provela sa bakom zbog koje je zavolela i naučila da kuva. Put koji vodi ka selu Jazak, podno Fruške Gore, za nju je bio otvoreniji i širi od onih koji vode ka svetskim metropolama i tim putem je izabrala da krene iz Novog Sada po završetku studija ekonomije, jer kako kaže ne bi mogla da zamisli život na drugom mestu.

Marija i njen brat bave se proizvodnjom sira. Marija je i organizator Novosadskog noćnog bazara malih proizvođača, koji je njenom upornošću postao tracidionalan. Uz pomoć majke za svoje gošće je pripremila tradicionalan ručak, sa predjelom nazvanim "Kva, kva" neizostavnim u svakom svečanom ručku u tom kraju.

U ovoj epizodi saznaćete ko je pobednik šestog serijala "Kuhinje moga kraja". Za sve vas koji redovno pratite ovaj serijal verujemo da neće biti iznenađenje. Svakako iznenađenje za naše učesnice bili su specijalni gosti, njihove omiljene ličnosti iz sveta muzike.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 29. maj 2019, 11:17) - Domacica [neregistrovani]

7 sezona

Poštovani,

Kada pocinje 7 sezona kuhinje moga kraja?