Moj rođak sa sela

Osamnaestoj epizodi: Porez na ljubav

U osamnaestoj epizodi TV serije "Moj rođak sa sela", koja nosi naziv "Porez na ljubav", Dragana odlučuje da kupi ploče za izgradnju hotela od Majinog oca, ali se njeno ushićenje remeti žučna svađa u kući Katanića. Naime, Stojan i Cica rešili su da preuzmu radove na sebe, ne bi li se Dragana više posvetila Mališi i braku, na šta ona nikako ne pristaje.

Harmoničan odnos između Drakčeta i Milene prekida njegov odlazak u poresko odeljenje u kojem sreće Tošu (Nikola Kojo), bivšeg Mileninog momka. Drakče ga vešto navede da mu ispriča o Mileninoj i njegovoj ljubavnoj avanturi u vreme koje je ona bila već u braku. Drakče to teško prihvata i udara Tošu.

Vranić i Dunja spremaju se na odlazak u Beograd, ali svako svojim poslom, a prave razloge odlaska ne kažu jedno drugome pa su oboje pomalo sumnjičavi. Koketiranje u vožnji kolima između Mališe i Maje završava se neočekivanim poljupcem što dodatno komplikuje situaciju poljuljanih odnosa u njihovim brakovima...

U glavnim ulogama: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Tijana Čurović, Suzana Lukić, Lazar Dubovac, Nikola Kojo...

Urednik serije: Marko Novaković

Direktor fotografije: Nebojša Bašić

Pisac scenarija: Radoslav Pavlović

Scenograf: Dejan Anđelković

Reditelj: Marko Marinković

Kostimograf: Nevena Milovanović

Izvršni producent: Zoran Janković

Montažer: Goran Mitrović

Kompozitor: Dragoljub Ilić 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво