RTS ordinacija

Ekipa RTS ordinacije je i za ovo nedeljno popodne pripremila nove zanimljive i korisne teme. Zdrava jela pripemaju Dragica Radosavljević Cakana i voditeljka Marija Popović, zatim ćete videti kako izgleda tretman zlatom od 24 karata i na kraju će biti razjašnjene zablude o anesteziji.

U bloku Hrana kao lek videćete nove zanimljive recepte. Kuvaće poznata pevačica narodne muzike, Dragica Radosavljević Cakana i ona će pripremati potaž od bundeve, a voditeljka Marija Popović napraviće dva ukusna namaza, jedan od patlidžana, a drugi od putera. Svoj komentar će kao i uvek dati nutricionista.

U Ordinaciji ćete videti jedan vrlo neobičan tretman lica, tretman zlatom od 24 karata. Sve će pokazati kozmetičar Dušanka Milinković, a saznaćete i zašto je zlato dobro za kožu. 

Istione i Zablude biće o anesteziji. Dokotrka Aleksandra Aleksić, anesteziolog iz KBC Bežanijska kosa, objasniće sve važno u vezi sa raznim vrstama anestezije. Saznaćete da li srčani i bubrežni bolesnici smeju ući u totalnu anesetziju, kako se treba ponašati pred uspavljivanje, kako lekovi koji se koriste utiču na zdravlje i da li mogu izazvati neka oboljenja i još mnogo toga korsinog.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

 

broj komentara 0 pošalji komentar