Žmurke

Peta epizoda: Grof

Grof je bio dobar dečak. I previše dobar. Imao je veliki talenat za muziku, i pre nego što bi ga i ugledali, ljudi bi čuli zvuk njegove usne harmonike.

Njegova dobrota i čisto srce učinili su da u mraku mesne crkve otkrije oznašu Srdu gde njegov otac, bogati trgovac, krije zlatnike.

Srd pokazuje svoju ljudsku stranu pustivši najboljeg prijatelja iz detinjstva, učitelja muzike i bivšeg četnika Andriju, da pobegne od pravde i izgubi se u nekom velikom gradu.

Uloge: Milan Marić, Jasna Đuričić, Andrej Pipović, Isidora Minić, Rada Đuričin, Nenad Ćirić, Uroš Marković

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво