Kulturni dnevnik

U Kolarčevoj zadužbini nastupio je Orkestar Academia Concertante, pod vođstvom dirigenta Stefana Zekića.

Na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu gostuju nastavnici i studenti Odseka za grafiku Akademije likovnih umetnosti i dizajna Eugeniusz Geppert iz Vroclava, a radovi su izloženi u Galeriji i izlozima FLU.

Predstavljamo knjigu Džejmsa Davida Vansa ''Gorštačka elegija'' - memoare o porodici i kulturi u vreme krize i zbirku pesama ''Dvanaest'' Selimira Radulovića koja je predstavljena u Biblioteci grada Beograda.

U Metropoliten muzeju u Njujorku održava se prva u nizu izložbi posvećenih rokenrolu, a eksponati svedoče o društvenom, kulturološkom i istorijskom uticaju tog muzičkog žanra.

Gost Kulturnog dnevnika je Mladen Matičević, reditelj i scenarista filma ''Nebeska tema'' čiji je podnaslov ''Priča o Vladi Divljanu''.

Urednik Marko Rajković
Montažer Nikola Manić
Realizator Maja Mandić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво