Kuhinja moga kraja

Četvrta učesnica serijala "Kuhinja moga kraja" je Olivera Radičević iz Gornje Kravarice.

Rođena i odrasla nadomak Guče u kraju koji je oduvek privlačio turiste zbog domaće hrane, odlučuje da sa suprugom Vladanom i širom familijom, deverom i njegovom suprugom, ode u Rusiju i da tamo kroz ketering prenese deo srpske tradicije.

Po zasnivanju porodice, kako su im ćerka i sin rasli, nakon nekoliko godina, rasla je i njihova i želja dece za povratkom u Srbiju. Aleksej i Aleksandra, nastavili su visoko školovanje u Beogradu, a Olivera i Vladan uz pomoć devera u Gornjoj Kravarici, nastavili su da se bave istim poslom.

Olivera, hemijski tehničar, bavi se proizvodnjom domaćih sokova, heljde, uzgojem povrća a muški deo domaćinstva proizvodnjom rakije. Ova mlada žena Ruse je naučila šta je to šašljik, a sa istim žarom ga je spremila i za svoje drugarice. A čime je dodatno začinila ručak i doček, videćete u četvrtoj epizodi serijala "Kuhinja moga kraja".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво