Mi nismo anđeli

Dvadesetogodišnji apsolvent književnosti Nikola ima dva problema: redovnu jutarnju amneziju i mamurluk i buđenje u krevetima nepoznatih devojaka.

Nikoline nevolje počinju kada se u njegov život umešaju trudnoća i ljubav. Naime, maturantkinja Marina, jedna od Nikolinih zaboravljenih avanturica, ostaje trudna. Da stvari budu još gore, intervencijom Anđela, Marina se zaljubljuje u njega.

Pošto se Nikola ne seća Marine i noći provedene s njom, a ona odbija da abortira, njena najbolja drugarica preuzima stvari u svoje ruke.

Ono što Marinina drugarica ne zna to je da, šta god da preduzme, Marinina i Nikolina sreća zavisi od sila mnogo moćnijih od nje.

Uloge: Nikola Kojo, Srđan Dragojević, Milena Pavlović, Branka Katić, Uroš Đurić, Sonja Savić...

Režiser i scenarista je Srđan Dragojević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво