Velika iluzija

U velikoj glumačkoj ekipi okupljenoj oko RTS-ove mini serije "Žmurke", našeg proslavljenog reditelja Miše Radivojevića, našla se mlada glumica Marta Bjelica koja je u "Krupnom planu" Velike iluzije.

Teroristički napadi, nespokojna stvarnost, radikalan stil života - to su teme pretočene u aktuelne filmove koji čine deo bioskopskog menija, a samim tim i ovonedeljne Velike iluzije.

Vodimo vas u "Hotel Mumbaj" australijskog debitanta Entonija Marasa koji je režirao adrenalinski film zasnovan na terorističkom napadu 2008. na hotel "Tadž Mahal Palace". Tačno tri decenije nakon prvog filma "Groblje kućnih ljubimaca", snimljenog po jednom od najboljih i najstrašnijih dela Stivena Kinga, stiže nova filmska adaptacija čiju režiju potpisuju Denis Vidmajer i Kevin Kolš.

Iz raskursa Đorđa Bajića ocenjujemo domaću seriju "Pet".

U "Premotavanju " se vraćamo se u 1989.-tu, u Gotam Siti koji je u filmu "Betmen" stvorio Tim Barton.

U "Kontraplanu" sa kontroverznim rediteljem Gasparom Noeom koji govori o svom poslednjem filmu "Klimaks".

Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Selina Lovren Aksentić, Jelena Carević, Zoran Janković
Realizacija: Tijana Todorović, Svetlana Perović, Marko Jeftić.

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво