Autoportret: Tatjana Mandić Rigonat

Gošća emisije Autoportret je pozorišna rediteljka Tatjana Mandić Rigonat.

U rubrici Ko sam ja? Tatjana Mandić Rigonat i prevodilac Novica Antić govoriće o svom prvom susretu i sardnji, ali i pristupu Tatjane Mandić Rigonat dramatizovanju i režiranju ruskih pisaca.

O procesu rada i tome šta znači biti hrabar u pozorištu, Tatjana Mandić Rigonat razgovara sa svojim bliskim saradnikom, glumcem koji je igrao u osam njenih predstava- Goranom Jevtićem.

Tajno mesto Tatjanje Mandić Rigonat je probna sala u Narodnom pozorištu, a u segmentu Moj izbor govori o književnim delima i piscima koji su na nju uticali.

Razgovor u studiju moderira Snežana Stamenković Jojić.

Urednica i scenaristkinja emisije: Tamara Baračkov

Reditelj: Milan Jovanović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво