Žmurke

Treća epizoda: Adam je rođen pred sam početak rata, neki bi rekli baksuz.

Njegovi mladi i veseli roditelji su po njegovom rođenju i prestali da budu par. Otac je odveden u zarobljeništvo na samom početku rata.

Ali sada kada je rat gotov, otac koga Adam i ne poznaje se vratio kući. Isprva uplašen i rezervisan, Adam se polako zbližava sa njim. Otac mu čita bajke na nemačkom, zabranjenom jeziku.

Kada za to sazna oznaš Srd otac će se vratiti odakle je došao, u zatvor, a majka će morati da ga izbavi na slobodu.

Vuk Janošević koji tumači Adama ima samo šest godina. Njegove roditelje igraju Marta Bjelica i Igor Benčina, a dedu proslavljeni Aljoša Vučković.

Uloge: Milan Marić, Jasna Đuričić, Marta Bjelica, Igor Benčina, Aleksandar Berček, Aljoša Vučković, Milica Zarić, Vuk Janošević, Olivera Viktorović i drugi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се