Jutarnji program

Zašto slike na društvenim mrežama kriju prave priče vlasnika profila? Zašto se lažno predstavljamo svetu? Zašto "hejtujemo"? I da li će "neki novi klinci" uopšte imati mogućnost da žive van Instangrama? Gosti Jutarenjg programa su Dunja Jovanić i Milan Inić - Jaserštajn, poznati jutjuberi i Ana Mirković, psiholog.

Isušeno jezero Zaovine je poslednjih dana tema i u medijima, i na porodičnim okupljanjima, i pre svega na društvenim mrežama. Šta se dogodilo i zašto? Da li je ugrožena Tara?

U goste nam dolazi i Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije koji je kandidat za predsednika FIBA Evropa.

Nekada je u Srbiji stvar prestiža bila imati fijaker. Danas je to prošlost. Uspomenu na ta vremena u Podgorini čuva Milijan Lukić.  

"Biraj i degustiraj" je novi program Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Šta je cilj ovog programa i kome je namenjen?

Mnogi je prepoznaju kao Milunku Savić, srpsku heroinu iz Prvog svetskog rata, o kojoj je napravila ličnu ispovest o životu i smrti, ratu i Srbiji. O Milunki i ostalim predstavama razgovaramo sa glumicom Vesnom Stanković

Pred kraj današnje emisije u gostima su nam članovi grupe "Kal" koja godinama uspešno kombinuju tradicionalnu balkansku cigansku muziku sa savremenim muzičkim pravcima. 

Urednici: Dušica Tasić i Aleksandar Tucaković

Voditelji: Dušica Spasić i Sanja Dragićević Babić

broj komentara 0 pošalji komentar