Nebojša Čelik Šou!

Dvanesta epizoda serije Nebojša Čelik o adolescentskom strahu od nepravde, Nije fer.

Kako kaže Nebojša (Ivan Đorđević) u 12. epizodi serije Nebojša Čelik šou: "Danas nam je na redu adolescentski strah od mjuzikla, koji ćemo obraditi kao nepravdu. Tj. obrnuto. Na redu je nepravedni strah koji ćemo obraditi kao adolescenciju. Ma, strah mladog čoveka od nepravde!

Kad čovek više nije dete i kad počne da shvata svet oko sebe i da misli o njemu, naravo da mu se sve smuči koliko je grozno, a koliko se takozvani pristojni odrasli foliraju da je sve u redu i da oni kao znaju šta rade. I onda čovek počne da se bori za lični prostor i sopstveni identitet jer nije fer da kad neko radi nešto nemoralno i na tvoju štetu ti moraš da ćutiš jer si inače kao nezahvalan, nevaspitan, arogantan..., dakle, kad počneš da se boriš, onda kažu da je to mladalački bunt. Eto, i to je nepravda i nije fer!"

Stalnu glumačku ekipu uz Nebojšu čine: Košava Jelena Đokić, urednik Dragan Petrović-Pele, urednikova sekretarica Jelena Velkovski, Koča Aleksandar Kecman, Mileta Stefan Bundalo, reditelj Ivan Zarić, uz muzičku podršku grupe Master Blaster, psiholog prof. dr Ivan Jerković kao i specijalni gost prof.dr Jasminka  Hasanbegović.

Urednica serije: Ljiljana Stojković
Scenaristkinja: Vladislava Vojnović
Autor songa: Nikola Čuturilo
Kompozitor: Dušan Bezuha
Kostimografkinja: Aleksandra Aleksandrić
Scenografi: Aleksandar Cvijanović i Tanja Ivanović
Direktori fotografije: Fedor Munižaba, Dragan Matijević i Nenad Cvetković
Reditelj: Milutin Petrović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво