Zlatna ideja

U novoj epizodi serijala Zlatna ideja upoznajemo Vas sa kreativnim radnim prostorima, digitalnim nomadima, kao i ekološkom proizvodnjom i socijalnim peduzetništvom. Inovativnost nije uvek vezana za tehnologiju, već dodatnu vrednost proizvoda ili usluge.

Upoznali smo Nanu Radenković, jedanu od suosnivača prvog kreativnog Hab-a u Beogradu-Nova iskra. Koji danas posluje na dve lokacije u Savamali i centru Zemuna.

Takođe i inovativno rešenje u oblasti nekretnina City Expert, koji je nastao kada su dvojica osnivača imali problem sa agnecijom za iznajmljivanje stanova i odlučili da reše taj problem.

Razgovarali smo i sa Ivankom Milenković, vlasnicom i direktorkom Eko fungi fabrike, koja se u osnovi bavi proizvodnjom i preradom jestivih gljiva.

Naša sagovronica bila je i Ivanka Stamenović - jedan od osnivača prvog ekološko- socijnog preduzeća, za proizvodnju ekoloških torbi.

Vladimir Šijaković je više od dvadeset godina radio u svetu finasija, bankarstva i investicionog bankarstva, ali su ga informacione tehnologije zanimale, posebno sa aspekta aplikacija za mobilne telefone. Tako je i nastala aplikacija vozi, za pomoć na putevima.

Urednica emisije: Tamara Jakovljević

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво