Žmurke

Druga epizoda: Ivica i Marica

Ivica i Marica su bili velika dečja tajna ljubav. Njegovo pravo ime je bilo Milutin a njeno Kaća, ali svi su ih zvali po likovima bajke braće Grim jer su bili nerazdvojni.

Milutin je imao samo majku, otac mu je poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima u ratu. Kaća je, za razliku od njega, imala samo oca. I to ne bilo kog oca, već oznaša Srda. Majka joj je nestala poslednjih dana rata, takođe pod nerazjašnjenim okolnostima.

Oznaš Srd koji je uhodio čitavo mesto nije znao za tajnu ljubav svoje ćerke. Jer anđeli se ne uhode, njima se veruje.

Uloge: Milan Marić, Jelena Đokić, Jasna Đuričić, Aleksandar Berček, Milica Zarić, Mihailo Miša Janketić, Boris Isaković, Gordana Đokić I drugi. u ulozi dece: Klara Cvetković, Franko Bačić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво