RTS ordinacija

Zdravo nedeljno popdne u RTS ordinaciji počećemo pripremom ručka sa pevačem Nenadom Kneževićem Knezom, zatim ćete saznati koje su česte zablude o celulitu i na kraju Vi pitate endokrinologa sve u vezi sa dijabetesom i šećerom.

U RTS ordinaciji za naciju pevač Nenad Knežević Knez pripremiće belu morsku ribu i salatu od komorača, a voditeljka Marija Popović predložiće recept za posne slatke kuglice od suvih šljiva. Sve o namirnicima, ali i jelima objasniće nutricionista Jelena Avramov, a dame će od nje saznati i koje povrće može da pomogne u ublažavanju simptoma PMS-a.

Istine i Zablude biće o celulitu. Doktorka Joana Batsialou, specijalista mezoterapije, estetske i antiejdžing medicine, objasniće zašto i mršave osobe mogu imati celulit, koji su načini da se on ukloni, kao i šta dovodi do pojave celulita.

Ove nedelje Vi pitate endokrinologa prof. dr Srđana Popovića iz Kliničkog centra Srbije. Doktor će odgovarati na pitanja u vezi sa dijabetesom i šećerom, a saznaćete koje namirnice štete pankreasu, u kakvoj su vezi stres i dijabetes, da li insulin donosi kilograme i još mnogo toga.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво