Da Možda Ne: Između izbora i bojkota

U emisiji Da Možda Ne o najavi vladajuće stranke o mogućnosti parlamentarnih izbora i opozicionim izbornim zahtevima.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić, posle sednice Predsedništva stranke najavio je vanredne izbore u junu ili redovne idućeg proleća. S druge strane, opozicija po cenu bojkota izbora zahteva kao uslov slobodne medije, transparentnost finansiranja, kažnjavanje izbornih prekršaja, a naročito ucenjivanja birača i zloupotrebe javnih resursa.

Da li su Srbiji potrebni vanredni izbori? Da li je moguć dijalog svih političkih stranaka i zašto opozicija najavljuje bojkot? Kako izgledaju rejtinzi stranaka i šta se može očekivati kao trend? Kako međunarodni faktori gledaju na izbore u Srbiji? Da li su mogući izbori koji bi bili prihvaćeni kao legitimni i legalni od svih učesnika?

U emisiji će govoriti:

Profesor dr Srđan Bogosavljević, Ipsos stratedžik marketing,

Branko Radun, politički analitičar,

Raša Nedeljkov, programski direktor CRTE,

Boško Jakšić, kolumnista Politike.

Autor i urednik: Olivera Kovačević.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво