Oko: Premijerka Ana Brnabić

Podele u društvu koje upozoravaju

Nedelju za nama, posebno vikend, obeležili su protesti i upad demonstranata na RTS. To je još jednom otvorilo pitanje kakve vrednosti deli naše društvo i podsetilo na nedavnu izjavu predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimira Kostića koji je ocenio je da je "Srbija danas po mnogim linijama podeljeno društvo, da živi u paralelnim svetovima, koji se ne dodiruju, ne poznaju i, što je najgore, ne komuniciraju."

Da li je krajnje vreme da se komunicira, ali ne pod pretnjom upadima na javni servis i nasilnim blokadama puteva, kako omogućiti dijalog i koliko ekonomski rezultati - smanjenje javnog duga, stabilan budžet, izgradnja puteva, smanjenje nezaposlenosti padaju u drugi plan ako se stvara ovakva atmosfera u društvu?

Da li je moguć dijalog vlasti i opozicije, ko je za to najodgovorniji? Hoće li u Srbiju da dođe nemački Folksvagen? Koliko je ekonomski rast dovoljan za još jedno povećanje plata i penzija u ovoj godini?

Sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić u emisiji Oko razgovara Vesna Damjanić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво