San urgentne noći

U drugoj sezoni serijala "San urgentne noći", 28 lekara nas vodi kroz 14 epizoda koje sadrže po dve nesvakidašnje priče, neretko i medicinske fenomene. Ovo su istinite priče pacijenata a prate ih igrane, dinamične rekonstrukcije. Priče o pobedama, o velikim ljudima koji ponosno i predano rade svoj posao spasavajući ljudske živote svakog dana.

U petoj epizodi videćete kako je jedna odluka spasila mladiću život i kako izgleda ušivati srce koje kuca, a svaki novi otkucaj preti da postane fatalan.

U drugoj priči ekskluzivno za "San urgnetne noći" o tumoru i operaciji Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije i lekar koji ga je operiosao.

Kroz ovu epizodu vode nas dr Dušan Jovanović, hirurg i dr Slaviša Zagorac, spinalni hirurg ali i ljudi koji su bili glavni junaci u borbi za život.

Serijal nosi naziv po istoimenom romanu prof. dr Predraga Mitrovića.

Autor serijala je Jovana Vučković i "Cinemagija Production".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво