Kulturni dnevnik

U Narodnom pozorištu u Nišu završeno je prvo izdanje festivala "Teatar na rasršću".

Stalna postavka Narodnog muzeja u Beogradu upotpunjena je kolekcijom "Nizozemska grafika'', koja obuhvata radove nastale od 16. do 18. veka.

Nekoliko dana nakon uspešne premijere u Moskvi, film reditelja Andreja Volgina "Balkanska međa", u kome jednu od glavnih uloga tumači Miloš Biković, prikazan je u Centru "Sava".

"Sloboda za nebesko pecivo'' naziv je izložbe umetnika Saše Stojanovića, otvorene u Galeriji Zadužbine Ilije M. Kolarca.

Izložbom "Rembrantova društvena mreža'', u njegovoj kući u Amsterdamu, počinje obeležavanje 350 godina od slikareve smrti.

Gost Kulturnog dnevnika je Marko Maršićević, osnivač i direktor regionalne muzičke konferencije "Kontakt". On će govoriti o umrežavanju festivala, muzičkom biznisu, kao i o bogatom koncertnom i tribinskom programu konferencije.

Urednik: Marko Rajković

Realizator: Sanja Redžić

Montažer: Nikola Manić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво