Balkan!

Osma epizoda: Divlji zapad za gurmane

U osmoj epizodi serije Balkan!, autor Miodrag Ćertić postavio je za vas trpezu: pečenje sa vašara u Velikom Gradištu, šabačka kavurma iz centra Beograda, prasad iz Morovića uzgajana na način koji se ne menja još od Karađorđa, đakonije od najboljih tartufa na svetu iz Istre i riba iz restorana u Crnoj Gori, do koga se može stići samo brodom.

Da svemu tome da perspektivu tu je i poznati francuski "šef", Mišel Deviler, iz Nice, nosilac nekoliko Mišlenovih zvezdica.

Da li je Balkan gastronomski divlji zapad ili vrhunski svetski kulinarski trend, saznaćete u četvrtak 02. maja na RTS-u.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво