Grudi

Treća epizoda: Radio-televizija Srbije, u subotu 23. marta na programu RTS 1 od 21.00 časova, premijerno prikazuje treću epizodu igrano-dokumentarne mini-serije "Grudi", koja je nastala u koprodukciji Radio-televizije Crne Gore i producentske kuće "Meander film", a koju je, po scenariju Marije Perović i Vladislave Vojinović, režirala Marija Perović.

Radnja ove porodične mini-serije smeštena je u Nikšiću. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji.

U trećoj epizodi serije "Grudi" u toku je proslava dvadesetogodišnjice mature na kojoj će Zorka saznati sve ono što su joj njene tri prijateljice već neko vreme prećutkivale.

Zorka odluči da interveniše, usput otkrivajući da i Fuki ima nešto što krije...

Uloge tumače: Dubravka Drakić, Nada Šargin, Marija Škaričić, Vojin Ćetković, Mira Banjac, Peđa Bjelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović, Aleksandar Ðurica... i drugi.

Urednik serije za RTS: Marko Novaković
Režija: Marija Perović
Scenario: Marija Perović i Vladislava Vojnović
Direktor fotografije: Dušan Grubin
Scenografkinja: Dragana Baćović
Kostimografkinja: Tijana Todorović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво