Jutarnji program

Ne izgleda tako, ali ove subote dočekujemo poslednji zimski vikend u ovoj godini. S prvim otopljenjem, u zavičaj su se vratile rode. Dočekali smo ih i posetili u Tarašu.

Ako biste da pazarite zaplenjenu robu, morate znati pravila. Šta je sve na aukcijskoj prodaji, kako da učestvujete u trgovini i može li da se kupuje iz fotelje, o tome nam govore nadležni iz Uprave carina.

Jasna i nešto drugačija pravila izvoza srpske robe na tržište Evroazijske unije važe od pre nekoliko dana. Kome su iz Moskve stigle dobre vesti, ko može da proda sve što proizvede, a ko bi voleo da proizvede više? O svemu tome govori nam ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ko gleda u CV, a ko kandidata u oči? U Predrasuđivanju proveravamo da li svesno ulepšavamo biografiju ili ona mora da bude naše ogledalo.

Bili smo na času odbrane i zaštite. Pogledajte šta smo naučili, a šta bi deca volela da nauče.

Miloš Biković je zvezda gde god se pojavi, gde god i na kom god jeziku da glumi. Uz rusku kafu, jutros nam priča o predstojećoj premijeri, utiscima o filmu "Balkanska međa" i daljim planovima. U Srbiji, i Rusiji.

Praznik gitare nije potpun bez Vlatka Stefanovskog. Spremamo se za koncert na "Gitar art festivalu" i Jutarnji program završavamo u društvu ovog makedonskog umetnika.

Čekamo vas u 6.00

Voditelj: Nada Gogić

Urednice: Nada Gogić i Vanjica Ratković

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво