недеља, 17.03.2019, 11:00 -> 12:42
Znanje imanje
Kuhinje sveta su nam pokazale da u tanjiru možemo da upoznamo klimu, geografiju i tradiciju jedne zemlje. Ako smo spremni da udružimo inovacije i običaje, onda idemo u zanimljivu i ukusima bogatu budućnost.
Zato u ovom izdanju Znanja Imanja govore: Jovan Lazarević iz sela Kujavica kod Šapca- kako ekonomija povećava hektare lekovitog bilja i čemu godi Angelika.
Boris Berisavljević- o praksi u proizvodnji mesa i mleka u Kanadi.
Milanče Miletić iz Župe zašto je sir sa pršutom osvojio kupce.
Antonije Jovanović iz Arilja dokle je sve stiglo sušeno voće u medu u diplomatskom paketu.
Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Ljiljana M. Petrović, Dragana Popov
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар