Autoportret: Jasminka Petrović

Gošća emisije Autoportret je spisateljica za decu i mlade Jasminka Petrović.

Autorka knjiga kao što su Škola, Seks za početnike, Leto kada sam naučila da letim u rubrici Ko sam ja razgovara sa ilustratorom Bobom Živkovićem, jednim od svojih najbližih, dugogodišnjih saradnika. Njih dvoje će u ovom razgovoru govoriti o procesu rada, kako se kreativno dopunjuju i zašto je poseban izazov stvarati za decu i mlade.

U razgovoru sa urednicom i direktorkom izdavačke kuće Kreativni centar, Ljiljanom Marinković, Jasminka Petrović govoriće koliko je za pisca važana komunikacija i rad sa urednikom u procesu nastajanja jedne knjige, ali će otkriti i čiji su joj još komentari važni dok piše.

Tajno mesto Jasminke Petrović je dečje odeljenje Biblioteke grada Beograda, a njen izbor su dečji filmovi i emisije za decu.

Razgovor u studiju moderira Snežana Stamenković Jojić.

Urednica i scenaristkinja emisije: Tamara Baračkov

Rediteljka: Milica Soldatović Mikić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво