Oko magazin: Milorad Pupovac - prvi ili poslednji Srbin u Hrvatskoj

Kako ovaj Dalmatinac koji već 25 godina u Saboru predstavlja Srbe opstaje u hrvatskom društvu, da li će ga najnoviji incidenti pogurati da napusti vladu Andreja Plenkovića i šta na sve to kažu Hrvati.

Politički karneval u Hrvatskoj nikad ne prestaje a ništa pa ni dalmatinske maškare ne mogu da prođu bez Srba. Ovoga puta u dva splitska kaštela spaljivana je lutka sa likom Milorada Pupovca. Kako ovaj Dalmatinac koji već 25 godina u Saboru predstavlja Srbe opstaje u hrvatskom društvu, da li će ga najnoviji incidenti pogurati da napusti vladu Andreja Plenkovića i šta na sve to kažu Hrvati.

Zovu ih lovci na glave jer na tržištu znaju da ulove kadrove kapitalce. U njihovim rukama je rešenje o zaposlenju ali i rešenju o otkazu. Ejčarovi su danas postali nezaobilazni u svakoj kompaniji a o njihovom značaju govori i to što je nedavno u Beogradu održan kongres Ejčarova. Kako se od kadrovskog odeljenja u socijalizmu došlo do engleske skraćenice u kapitalizmu i postoji li ljudska strana ljudskih resursa?

Na nedavnom košarkaškom derbiju između Crvene zvezde i Partizana ni u jednom trenutku na terenu nije bilo više Srba nego stranih košarkaša. Među brojnim strancima koji su preplavili naše klubove i koji uglavnom nisu vrhunskog kvaliteta izdvaja se Grk koji je pre dolaska u Srbiju osvojio sve što se moglo osvojiti. Lakoća s kojom igra i hladnokrvnost u najdramatičnijim trenucima pokazuju zašto Statos Perperoglu ima takvu košarkašku biografiju. Trenutno najbolji košarkaš Crvene zvezde govorio je za Oko magazin.

Urednik emisije: Gorislav Papić 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво