Upitnik

Vojvodina, autonomija i razvoj pokrajine iz ugla predsednika Vlade AP Vojvodine, Igora Mirovića.

Posle prošlonedeljnog potpisivanja sporazuma o saradnji između dve vojvođanske političke organizacije, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije, kao i uvreda koje je na protestu u Novom Sadu uputio lider Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović, otvara se ponovna debata o autonomiji, autonomaštvu, separatizmu, ali i političkim odnosima i dijalogu. Da li je to odraz specifičnih političkih okolnosti ili realnost?

Zašto ni posle skoro 11 godina nema Zakona o finansiranju Vojvodine? Da li se postojećim izdvajanjem iz republičkog budžeta mogu zadovoljiti potrebe građana? Koji su to projekti i investicije Vlade Vojvodine i kakav je ekonomski razvoj pokrajine?

Šta o mogućnosti parlamentarnih izbora u Srbiji, kaže Mirović kao član Predsedništva SNS.

Intervju: Igor Mirović, predsednik Vlade AP Vojvodine

Autor i urednik emisije je Olivera Jovićević

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво