Tv lica: Jelena Tomašević

Dan sa Jelenom Tomasević počeo je u velikoj sali SC gde je imala dogovore vezane za koncert 14. marta. Bila je ovo prilika da se priseti početaka karijere, audicije na Trećem kanalu na koju se prijavilo tri hiljade mladih ljudi i njene pobede u emisiji "3k dur"koja joj je promenila život.

Gledaoci će imati priliku da vide snimak iz te emisije, kao i nastup sa KUD-om Abrašević iz Kragujevca, a u šetnji kroz Beograd govoriće o braku sa popularnim glumcem Ivanom Bosiljčićem, o tome kako su ga njene bake prokomentarisale, o ćerki Nini i obavezama koje je preuzela na sebe dok njen suprug snima u Rusiji.

Na probi sa, "Gudačima Svetog Đorđa" Jelena se prisetila iskustava vezanih za Evroviziju, a upravo te večeri je u revijalnom delu nastupala na izboru za našeg predstavnika ove godine.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се