RTS ordinacija

Zdrava misija u RTS ordinaciji se nastavlja. Zdrava jela ove nedelje kuvaće voditelj Miki Perić. Videćete kako smemo jedni druge da masiramo, a na kraju će biti reči o tumorima mozga.

U prvom delu emisije, Hrana kao lek, voditelj Miki Perić spremaće biftek na sopstveni način. Svoj predlog zdravog kolača ponudiće i voditeljka Marija Popović. Sve što su spremali oceniće nutricionista Milena Radomirović.

Saznaćete zašto je avokado dobra namirnica, da li je rukola biljka slična maslačku, kako se mogu spremiti vrganji i još mnogo toga...

U Ordinaciji ćete naučiti kako pravilno možete masirati nekoga koga boli vrat, leđa ili noge. Saznaćete i ko ne bi smeo da ide na masažu, koje tačke oslobađaju od napetosti i bolova, a sve će pokazati i objasniti Suzana Miletić, viši fizioterapeut.

U bloku Naš zdravstveni karton biće reči o tumorima mozga. Svoje iskustvo ispričaće mladi Nikola Jovetić, koji je u 29. godini pobedio tumor na mozgu. Kako se ovi problemi prepoznaju, leče i pobeđuju objasniće prof. dr Danica Grujičić, neurohirurg iz Kliničkog centra Srbije.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanjolović. 

broj komentara 0 pošalji komentar