Autoportret: Vojin Ćetković

Od ponedeljka 4. marta počinje emitovanje četvrte sezone emisije Autoportret. Prvi gost u novoj sezoni je glumac Vojin Ćetković, koji je ostvario brojne uloge kako u pozorištu, tako i na televiziji i filmu.

U rubrici Ko sam ja?, Ćetković o profesionalnim počecima i glumačkom razvojnom putu razgovara sa svojim kolegom i kumom, Nikolom Đuričkom, sa kojim je više puta delio pozorišnu scenu, ali i filmski kadar.

Pozorišni reditelj Marko Manojlović u rubrici Dekonstrukcija, govori zašto je baš Vojina Ćetkovića pozvao da tumači glavnu ulogu u predstavi Ekvus, i otkriva zbog čega mu je Ćetkovićev Otelo u Lolićevoj režiji, ostao u posebnom pamćenju.

U segmentu Tajno mesto Vojin Ćetković će otkriti zašto voli da predstave u Jugoslovenskom dramskom pozorištu gleda iz jedne skrivene lože, a njegova preporuka u rubrici Moj izbor je predstava Zašto je poludeo gospodin R?

Razgovor u studiju moderira Snežana Stamenković Jojić.

Urednica i scenaristkinja emisije: Tamara Baračkov

Reditelj: Milan Jovanović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво