Jutarnji program

Proširene vene i ispucali kapilari na nogama za mnoge predstavljaju pre svega estetski problem. Međutim, ukoliko se ne leče na vreme, mogu postati ozbiljan zdravstveni problem. O tim problemima kao i savremenim načinima lečenja govori najbolji stručnjak na svetu za tu oblast - dr Petar Dragić. Prvi je uveo laser u operativno lečenje proširenih vena, a nedavno je za to što radi dobio i najprestižnije svetsko priznanje.

Pojedini otkupljivači malina u užičkom kraju uveliko potpisuju ugovore sa poljoprivrednicima za otkup naredne berbe, a ponuđena je minimalna cena od 120 dinara za kilogram prve klase novog roda. Šta su izračunali vlasnici hladnjača, koju akontnu cenu očekuju malinari, a kakva je situacija na tržištu koje će ipak odrediti konačnu cenu...

Lekari u domovima zdavlja tvrde da je 90 odsto dolazaka pacijenata nepotrebno i da nije reč samo o starim ljudima. O strahu od bolesti razgovaramo sa doktorkom Nevenkom Dimitrijević iz Doma zdravlja na Voždovcu i doktorom Vladimirom Diligenskim načelnikom Klinike za neuropsihijatriju "Doktor Dragiša Mišović".

Nedavno je, u pozorištu Dadov, održana beogradska premijera njihove inkluzivne predstave "Svet", po tekstu Branislava Nušića. Predstava je dobila i međunarodna priznanja. O rekacijama na predstavu i samoj pripremi, izvođenju, značaju te predstave, govore njeni akteri,

Neizbrisiv trag u domaćoj muzici ostavio je naš muzički gost. Šta je sve radio u 50 godina umetničke karijere, podsetiće nas na koncertu koji se upravo tako i zove - Tragovi. Gost Jutarnjeg programa je Rade Radivojević. A, muzičku pozivnicu uputiće Čeda Marković.

Voditelj: Branko Veselinović

Urednik: Zorana Živadinović, Duško Nikolić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво