RTS ordinacija

Ovog vikenda vas u RTS ordinaciji očekuju novine. Poznati će spremati zdrava jela, ove nedelje kuva glumica Anđelka Prpić. Saznaćete da li je epilacija bezbedna, a na kraju vas očekuje i nova rubrika Vi pitate, a odgovore daje kardiolog.

Nova polusezona vašeg omiljenog šou programa o zdravlju biće osevežena novim rubrikama. Emisije će počinjati blokom Hrana kao lek, a poznati će se truditi da spreme što zdravija jela koja će na kraju pripreme nutricionisti oceniti.

Novost će biti i rubrika Vi pitate. Doktore će pitati poznate ličnosti, građani u anketi i publika u studiju. Lekare raznih specijalnosti moći ćete da pitate i vi, tako što ćete pitanja slati na mail emisije rts.ordinacija@rts.rs. Kao i do sada gledaćete i rubrike koje volite, Istine i zablude kao i Ordinaciju gde se uvek nešto interesantno demonstrira. 

Hrana kao lek

Ove nedelje u RTS ordinaciji kuvaće glumica Anđelka Prpić, a videćete kako ona sprema ćuretinu i jednu obrok salatu. Sve o tome kakva su jela objasniće nutricionista Mirjana Ljutić Jezdimirović.

U Ordinaciji ćete saznati da li se laserskom epilacijom trajno mogu ukloniti malje. Doktorka Svetlana Bogadnović Rašković, specijalista estetske, rekonstruktivne i plastične hirurgije objasniće da li je laser opasan za mladeže i za druge organe, kako se uklanjaju sede dlačice...

Ovog vikenda Vi pitate kardiologa. Na pitanja odgovora prof. dr Branislav Milovanović, neurokardiolog iz KBC Bežanijska kosa. Saznaćete kako umor utiče na srce, može li se infartkt predvideti, zašto lekovi za pritisak nekada ne deluju, kakvo vreme smeta srcu i još mnogo toga korisnog.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво