Beogradska hronika

Ponovo smo u Ulici Mileve Marić Ajnštajn, gde se nalaze "smrdljive" zgrade. Za sanaciju jedne angažovana je "Vinča" i ta zgrada je sada hostel. Trenutno se radi u drugoj. Ko obavlja sanaciju i zbog čega radovi nisu zaštićeni, proveravala je naša ekipa.

Probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova sprovešće se od 1. do 30. aprila. Umesto sa papirnim formularima popisivači će u domove ulaziti sa laptopovima.

Najveća svetska fabrika za proizvodnju namaza od lešnika Nutela u Normandiji privremeno je zatvorena. O tome zašto se fabrike zatvaraju, pričamo sa Nenadom Vujovićem, pomoćnikom ministra poljoprivrede.

Zajedničku sudbinu, obrazac po kome su uspešne fabrike prvo postale preduzeća u stečaju, a na kraju zemljište sa urušenim halama, deli više nekadašnjih beogradskih giganata. Zajedničko im je i to što će tamo ubuduće biti stanovi.

Počinje FEST. U goste nam dolazi glumica Snežana Bogdanović.

Urednice emisije Dubravka Aleksić, Rada Đurić, Vesna Kuzmanović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво