Košarka - KV. za SP: Srbija - Izrael

Posle neočekivanog poraza od Estonije košarkaši Srbije u nedelju igraju odlučujuću utakmicu kvalifikacija za odlazak na svetsko prvenstvo.

Duel sa Izraelom odlučiće koja će selekcija igrati na svetskom prvenstvu u Kini koje se ove godine održava od 31 avgusta do 14 septembra.

Aleksandar Đorđević ima razloga za zabrinutost. Prvo zbog slabe igre prikazane u Talinu i drugo zbog činjenice da je Izrael mnogo bolji od Estonije, jer ima iskusne igrače koji igraju u jakim klubovima.

Domaći teren i publika su aduti Srbije. Ali samo to neće biti dovoljno za pobedu. Teodosić, Raduljica i Simonović moraće zajedno sa ostalim reprezentativcima da odigraju mnogo bolje nego u Talinu, jer bi eventualni neodlazak na svetsko prvenstvoo bio težak udarac za našu reprezentativnu košarku.

Utakmica se igra u dvorani Aleksandar Nikolić.

Počinje u 16 časova. Direktan prenos je RTS-a, komentator je Petar Denda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво