Beogradska hronika

Ovih dana svi pričamo o njemu. Mikrohirurgijom se bavi tačno 29 godina, osnivač je te grane medicine u Srbiji, predsednik Evropske federacije mikrohirurških odeljenja, dopisni član SANU-a. Marko Bumbaširević je gost "Hronike".

U Jagnjilu kod Mladenovca pre dve godine pukao je most. Zbog toga žitelji imaju mnogo problema i pitanja. Bez odgovora.

Odgovor čeka i Zdravko Vučetić koji je pre 18 godina ostao bez oca. Iako ga odavno nema, Zdravkov otac ima živa tri matična broja.

Ponovo kvar na magistralnom toplovodu, ovoga puta u Ulici kralja Milutina. Žitelji 13 ulica u centru bez grejanja. Do kada?

Uoči premijere predstave "Kad je Niče plakao", Ljubomir Bandović gost "Hronike".

Urednice emisije Rada Đurić, Vesna Kuzmanović i Dubravka Aleksić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво