SAT: Zbrka sa kukama

Izmenom propisa, mnogi koji su imali ugrađenu kuku za vuču na svojim automobilima, proteklih meseci, bili su iznenađeni što su ih vraćali sa tehničkih pregleda sa zahtevom da kuku moraju da skinu i da ništa ne mogu da urade po tom pitanju.

Zapravo, svi vozači koji imaju potrebu da vuku neku prikolicu našli su se u ozbiljnom problemu. Današnja emisija SAT pokušaće da razjasni sve dileme oko ugradnje novih kuka, ali i šta mogu da urade vozači koji imaju stare kuke na svojim automobilima.

Videćete i dve ekskluzive. Novi reno "klio" i Mercedesovu "V-klasu", a saznaćete i kako jednostavnije možete da startujete automobil ako vam se, recimo, ispraznio akumulator.
U rubrici Predstavljamo detaljno pokazuju novi sitroen "C5 er kros".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво