Najlepše narodne pesme

Smenjen Cojle Manojlović!

Kao što već verovatno znate, po završetku serijala "60 najlepših narodnih pesama" Cojle Manojlović započeo je sopstveni medijski biznis. Osnovao je produkciju, u kojoj je angažovao samo rodbinu i prijatelje.

Međutim, odnosi i događaji su se (u malom kolektivu, sa velikim ambicijama) toliko zamrsili da je Cojle smenjen sa mesta direktora i to - dok je bio na operaciji kičme u Beogradu!

Želja za medijskom moći je velika, pa će novi serijal obeležiti borba za prevlast u ovoj maloj firmi.

Milan Popović, urednik emisije i autor scenarija: "Nakon podsećanja na nekoliko najatraktivnijih emisija sa početka emitovanja ovog TV formata, u nedelju, 10. februara nastavljamo serijal "Najlepše narodne pesme" novim emisijama. Na delu će biti direktan prenos turbulencija u produkciji "Cojle prodakšn", koja se u ovom poluigranom serijalu bavi očuvanjem narodne muzike i kulture. Ova mlada medijska kuća emituje program za četiri brdska sela ali su odnosi napeti kao u nekoj velikoj medijskoj kompaniji. "Najlepše narodne pesme" su poluigrani muzičko-zabavni serijal, u kome možete čuti i narodnu i zabavnu muziku ali i klasiku i džez. Gosti su i muzičari i glumci, obični i neobični ljudi. Sve se dešava u kulisama seoske medijske produkcije a redovni gosti i učesnici programa su afirmisani, renomirani umetnici i velike zvezde. Neobičan koncept, nesvakidašnji za RTS, pratite nedeljom popodne od 17 sati!"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво