Revolver

Nakon odsluženja sedmogodišnje zatvorske kazne, tokom koje je od dvojice nepoznatih zatvorenika u susednim samicama naučio sve tajne šaha i veštih prevara, kockar Džejk Grin izlazi na slobodu.(Revolver, 2005)

Budući da je iza rešetaka dospeo zaslugom moćnog i ekscentričnog gangstera, Dorotija Maka, Džejk odlučuje da izmiri račune. Nakon što mu za kockarskim stolom uzima novac i javno ga ponizi, Džejk zaključuje da se gangsteru dovoljno osvetio.

Međutim, Maka nije tip čoveka koji je spreman da oprosti vlastito poniženje, pa on za Džejkom i njegovim bratom Bilijem, samohranim ocem devojčice Rejčel, pošalje plaćenog ubicu Sortera i svog čoveka Frenča Pola. Kad Sorter prvi put pokuša da ubije Džejka, kockaru u pomoć priskače zagonetni Avi i njegov korpulentni ortak Zek.

A kad od lekara saznaje da ga je Maka otrovao i da mu preostaje svega tri dana života. Džejk na nagovor Avija i Zeka, koji mu obećavaju izlečenje, pristaje da im se pridruži u uterivanju dugova. Ne sluti da će ga to uvaliti u grdne nevolje i da će se osim s Makom i njegovim ljudima sukobiti i s kineskim mafijašem Semom Goldom i njegovom partnerkom Lili Voker. Ipak, sve možda i nije onakvo kakvim se čini....

Uloge: Džejson Stejtam, Rej Liota, Vinsent Pastore, Mark Strong...

Režija: Gaj Riči

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво