Zemlja kartela

Svake godine broj poginulih u ratu protiv droge duž meksičko-američke granice raste. Vlada ne može da jamči sigurnost pograničnog područja i stanovnici ne vide drugi izlaz osim da uzmu stvari u svoje ruke. (Cartel Land, 2015)

Stavivši život na kocku, reditelj Metju Hajneman prati dve skupine boraca protiv kartela.

S meksičke strane tu su šarmantni doktor Hose Mirales i članovi njegove samoodbrambene jedinice, a s američke veteran i bivši zavisnik Tim Najler Foli, koji sledi meksičke iseljenike i krijumčare po negostoljubivoj pustinji Arizone, a zatim ih predaje vlastima.

Hajneman prodire duboko u mračni svet organizovanog kriminala: gledamo maskirane likove kako proizvode metamfetamin, svedočimo pucnjavama i zavirujemo u privatan život samoproglašenih boraca za zakon.

Njihov cilj je borba protiv kriminala, ali u žaru bitke moral se gubi, a tanka linija između dobra i zla nije uvek najjasnija.

Režija: Metju Hajneman

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво