Jutarnji program

Snabdevanje Srbije gasom, bila je jedna od glavnih tema razgovora u Beogrdau sa ruskim partnerima, prilikom posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina Srbiji. O konkretnim dogovorima i planovima za budućnost govori Dušan Bajatović, direktor JP "Srbijagas".

Šta sadrži adresni registar, zašto je on važan i kome pre svega? U kojoj fazi je ažuriranje podataka? To su neka od pitanja za goste Jutarnjeg programa - Vesnu Protulipac iz RGZ i Vukašina Grozdića, iz kabineta predsednika Vlade Srbije..

Prošla godina bila je rekordna po broju turista koji su došli u našu zemlju. Tek će se precizno sabrati koliko njih je 2019-tu dočekalo u Srbiji. O predviđenjima i planovima za sezonu koja je pred nama, govori Aleksandar Seničić direktor Jute.

Ima li u voćnim sokovima šećera koliko i u gaziranim i kakvog su oni kvalitea? Može li voćni sok da bude zamena za voće? Da li su 100 odsto voćni sokovi 100 odsto voće?

Zlatna dvorana čuvenog bečkog Muzikferajna, u kojoj se svake godine 1. januara održava Novogodišnji koncert Bečke filharmonije, bila je pozornica i za Pravoslavni novogodišnji koncert na kome su nastupili umetnici iz Srbije i Rusije. Jedna od zvezda programa bila je i naša gošća, Jadranka Jovanović.

Sa Big bendom RTS-a zavšrićemo današnju emsiiju. Čućemo ga uživo iz studija 6 Radio Beograda.

Voditelji: Sanja Dragićević, Miša Stojiljković

Urednici: Zorana Živadinović, Duško Nikolić

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво