Oko magazin: Godinu dana bez Olivera Ivanovića

Kako je nekadašnji karatista 1999. sticajem istorijskih okolnosti ušao u politiku, kako se u toj politici snalazio i zašto nikad nije otišao sa Kosova?

Prošlo je tačno godinu dana bez Olivera Ivanovića. Ni na godišnjicu najvećeg ubistva u Srbiji u drugoj deceniji 21. veka ne znamo mnogo o tome.

Ovog 16. januara njegovi prijatelji i politički saveznici sećaju se kako je nekadašnji karatista 1999. sticajem istorijskih okolnosti ušao u politiku, kako se u toj politici snalazio i zašto nikad nije otišao sa Kosova.

Odlazak novinara. Tako se tog januara 2009. NIN oprostio od čoveka čije je prezime bilo prezime profesije. Bogdan Tirnanić pisao je 45 godina za novine, ponosio se jedino članstvom u Bifeu Ateljea 212 i Fudbalskom klubu Crvena zvezda. Cinično znao je da kaže da su njegova dva najveća uspeha u životu to što je video golu Milju Vujanović i živog Če Gevaru. Na desetu godišnjicu smrti podsećamo vas na velikog novinara i jednog od najzanimljivijih ljudi svog vremena.

Urednik emisije: Gorislav Papić 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара