Jutarnji program

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji biće potpisan 21 sporazum. O značaju konkretnih sporazuma razgovaramo sa gostima Jutarnjeg programa, Dragomirom Sanđelkovićem, političkim analitičarom i Radojkom Nikolić, urednicom magazina Ekonometar i Biznis.

Sezonske radnike u poljoprivredi od ove godine poslodavci će moći da angažuju elektronski, putem portala koji juče predstavljen javnosti. Šta podrazumeva pojednostavljena procedura, o kojim poslovima je reč...?

Evropska unija planira da uvede takozvano "pravo na popravku", odnosno seriju predloga koji bi naterali proizvođače da prave kvalitetnije i samim tim dugotrajnije uređaje, za koje bi postojali rezervni delovi i koji bi mogli lakše da se popravljaju. Koliko smo daleko od toga da predlog zaživi u praksi i šta bi to značilo za potrošače, šta za proizvođače?

Iz Kine nam je stigla senzacionalna vest- na Mesecu su proklijale prve biljke.To je prvi put da je neka biološka vrsta opstala i nastavila život na tlu, van Zemlje. Šta to može da znači?

Muzički gost je Rastko Marinković, gitarista.

Voditelj: Dragana Kosjerina

Urednici: Zorana Živadinović, Duško Nikolić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво