Saterani

Bivši vođa SWAT-a Dejvid Hendriks nema sreće u životu i upravo je dobio zabranu rada od doktora, nakon što je primio metak na zadataku. Uprkos tome što je sposoban i dobro istreniran, on je sada samo izvršitelj rutinskih zadataka za NYPD. (Gridlocked, 2015)

Kako bi stvari bile još gore, on dobiva zadatak da čuva Brodija Vokera, vip osobu koji voli da izlazi i pravi žurke. Iritantan i bahat, Voker je zadnje što Hendriksu treba.

Ali, stvari se naglo menjaju kada policijska zgrada biva napadnuta od strane ekipe okrutnih plaćenika koje predvodi misteriozni Korver.

Sada se Hendriks i Voker moraju udružiti sa ostalim preživelima kako bi se odupreli plaćenicima i spasili svoje živote, ali samo ako se pre toga međusobno ne poubijaju.

Uloge: Dominik Pursel, Kod Hakman, Stefan Lang...
Režija: Alan Ungar

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво