Jutarnji program

Ako i ovo jutro podelite sa nama, videćte i ovo:

Svaka zima sa snegom i minusom donosi i lepotu i probleme. Danas vam otkrivamo kako izgleda zima na selu u planini. Šta je lepota, a koji su problemi? Otkrivamo i da li sneg štiti ozime useve od mraza, šta je sa voćem, i da li je dobrodošla ova vlaga u zemljištu!

Procenjuje se da je u Srbiji trenutno između 5.000 i 6.000 izbeglica, od kojih je od 350 do 400 boravi na otvorenom na hladnoći. Kako im pomoći i zašto sve duže ostaju ilegalno u Srbiji?

Mnogi su za eskejp sobe čuli tek posle velike tragedije u Poljskoj, kada je stradalo 5 tinejdžerki. Kako se kod nas kontrolišu ove igraonice?

Još se nismo ni navikli da je 2019. godina, a već imamo dijetu koja je proglašena za hit ove godine. Danas malo više govorimo o ishrani posle svih praznika koje januar nosi.

Na dan početka Svetskog prvenstva u rukometu, naš gost biće legendarni Mile Isaković. Novogodišnji raspust je prošao u Srbiji, ičeka se polugodište. U Vojvodini đaci još odmaraju, a šta bi deca trebalo da čitaju? Ko to zna bolje od Ljubivoja Ršumovića. Biće sa nama posle pola 11.

I na samom kraju u goste nam dolazi Legendarna Korni grupa, jedna od najzaslužnijih za utemeljenje i razvoj jugoslovenskog i srpskog rokenrola, koja se posle tri decenije pauze ponovo okupila.

Sa nama će biti Kornelije Bata Kovač i Dado Topić.

Urednički tandem su Dušica Tasić i Aleksandar Tucaković, a voditeljski Sanja Dragićević Babić i Dušica Spasić!

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво