Jutarnji program

Koliko je zaposleno u godini na izmaku, ko može da se nada radnom mestu? Na ta pitanja odgovara Zoran Martinović, direktro Nacionalne službe za zapošljavanje.

Posle šest godina pauze, najzaslužiji umetnici u 2019. ponovo bi mogli da dobiju nacionalne penzije. Šta sve treba da se dogodi, promeni, prilagodi da bi to moglo da se realizuje, pitanja su za Vladimira Nedeljkovića iz Ministarstva kulture.

U redovnoj rubrici "Bez izgovora ", između petog i šestog kilometra po prvom velikom snegu koji smo nedavno imali u Beogradu, ministar finansija Siniša Mali otkriva da li će nam i u narednoj godini biti neophodno više istezanja, izdrljivosti i maratonske istrajnosti, ili nas ipak očekuje bolja finansijsko ekonomska situacija.

Za vreme praznika ljudi su opušteniji pa neretko i preteraju u alkoholu. Proveravamo kako se leči mamurluk i da li se klin klinom izbija? 

Muzički gosti su članovi grupe LIFT. Predstaviće svoj prvi album ''Prvi sprat'', na kome je osam pesama.

Voditelj: Nada Gogić

Urednik: Duško Nikolić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара